Videoproduktion

God markedsføring kræver video content til sociale medier

Book videoproduktion
Se Showreel

Få video materiale der skaber værdi

Videoer til markedføring er i dag et must for virksomheder. For at kunne nå ud til målgruppen og øge værdi i virksomheden er det vigtigt at have en god stærk kommunikation på sine sociale medier. MovingPics hjælper med at lave videoer som formår at række ud til mulige kunder og skabe en interesse som ellers ikke ville blive set via tekst og billeder. Markedsføring og video materiale går hånd i hånd.

For at der kan laves en god video markedsføring skal der sættes tid og penge af. Jeg sørge for video materialet så det er klar til at kunne blive markedsført til de forskellige sociale medie platforme. Vil I gerne have folk som laver markedsføringsplaner, har jeg gode samarbejdpartnere der kan hjælpe med dette.

Virksomheds video
Pris: 8500,-
Kunden har fået:
2 minutters video til hjemmeside.
30 sekunders drone video til SoMe
1 minuts video til SoMe

Virksomheds video
Pris: 8500,-
Kunden har fået:
2 minutters video til hjemmeside.
30 sekunders drone video til SoMe
1 minuts video til SoMe

Event video i Malmø
Pris: 5500,-
Kunden har fået:
1 minuts video til SoMe

Interview video til Youtube
Pris: 4000,-
Kunden har fået:
Video til SoMe

Virksomheds video
Pris: 5500,-
Kunden har fået:
Video til SoMe

Din dronepilot

Jeg flyver dronen

Mit navn er Anne-Sofie Rubani og jeg har drone certifikat til at flyve drone. Dronevideo giver for mig, videoproduktionen helt nye højder for kreativiteten og skaber en kvalitet der ikke kan sammenlignes. Skil dig ud, og vis dig frem, skab interesse med dronevideo.

DJI Mavic Pro 2

Hvad kræver det at flyve drone?

Jeg flyver med Mavic 2 Pro, som er den ultimative drone for foto- og videoproduktion. Den har en lang række professionelle muligheder som gør at kvalitet på produktionen er i top. Den filmer op til 4K 10 Bit, og har en foto opløsning på 20 Bit som er virkelig godt ifht. dens størrelse. Den har desuden mange sensorer som gør flyvningen sikker.

Når jeg skal filme på en produktion, er det vigtigt for mig, at overholde alle regler der er indenfor droneflyvning. Det kræver bla. tilladelse fra politiet til at flyve i bymæssigt område, og tilladelser hvis der skal overflyves huse eller private grunde. Men alt dette sørge jeg selfølgelig for.

Priser

Hvad koster det?

Prisen på droneflyving er helt afhængig af sammenhængen og hvor længe dronen skal være i luftet. Men jeg tager som udgangspunkt en startpris på 1000,- som følge af de tilladelser, forsikringer og forberedelser der er indblandet i droneflyvning. Jeg vil meget gerne give dig et samlet tilbud på en hel videoproduktion hvor droneoptagelser indgår.

Easy-To-Use Templates

Let the App Do the Work

The DJI Fly app offers a variety of Creator Templates that generate awesome videos with just a tap. Even beginners with no editing experience can turn any moment into a social media hit.


Show it, don't tell

Troværdighed tiltrækker nye kunder. MovingPics ligger vægt på at skabe videoer der bryder barrieren mellem virksomhed og kunde. Vi vil gerne vise og fortælle det de ikke lige har læst, og dermed skabe en god relation og nærhed.

Er du en virksomhed med fart over feltet som gerne vil have lidt kulør på den endelige produktion eller er I mere i den alvorlige ende hvor videoen skal laves indenfor nogle konkrete rammer, så tilpasser MovingPics sig altid til jeres stil og tone.

Se her en video hvor vi har brugt drone video som intro

Lækkert udstyr & godt forberedt

MovingPics har det hele med og klar på dagen der skal laves video. Det kræver nogen forberedelse at have sit udstyr iorden inden videooptagelser, samt opgraderer vi løbende, så vi har et stærkt setup til den kommende produktion.

Hvis der skal laves interview kan det være meget intimiderende for den der skal filmes at få stukket et kamera op i hovedet, derfor guider jeg dig/jer så godt jeg kan, så vi får de skud vi skal have.

Forberedelse er altid en god ting hvis der skal snakkes ind i kameraet, husk på hvem du er, hvilken en virksomhed du repræsenterer, hvad dit budskab er og så fanger vi guldkornene undervejs!

Se eksempel

Stabilized Gimbal Camera

Transform Any Moment
Into a Work of Art

Mavic Mini supports 12MP aerial photos and 2.7K Quad HD videos. A 3-axis motorized gimbal provides superior camera stability and ensures clear, ultra-smooth footage.

2.7K

1530 px

2720 px

Stabilized Gimbal Camera

Transform Any Moment
Into a Work of Art

A dedicated remote controller maintains an HD video feed at a distance of up to 4 km. [3] Detachable control sticks can be easily stored inside the remote controller for added portability.

Extended Flight Time

Less Charging,
More Flying

Mavic Mini’s weight allows it to stay in the air longer than similar consumer FlyCams on the market. Enjoy up to 30 minutes of flight time with a fully-charged battery. [2]

Følg med på sociale medier

© 2020 Anne-Sofie Rubani.  All rights reserved MovingPics | CVR 39811790