Se Showreel

Dronevideo

Tag videoproduktionen til helt nye højder

Book videoproduktion

Dronevideo der skaber
waow effekt!

Dronevideo er blevet meget populært de seneste par år, og det er der også en god grund til! Dronevideo og billeder skaber iøjenfaldende effekt hos puplikum, og drager en seer til at vil se mere. Er du en virksomhed, med en stor produktion, eller har du et hus der skal sælges og vises frem? Så vil jeg helt klart anbefale dronevideo.

Din dronepilot

Jeg flyver dronen

Mit navn er Anne-Sofie Rubani og jeg har drone certifikat til at flyve drone. Dronevideo giver for mig, videoproduktionen helt nye højder for kreativiteten og skaber en kvalitet der ikke kan sammenlignes. Skil dig ud, og vis dig frem, skab interesse med dronevideo.

DJI Mavic Pro 2

Hvad kræver det at flyve drone?

Jeg flyver med Mavic 2 Pro, som er den ultimative drone for foto- og videoproduktion. Den har en lang række professionelle muligheder som gør at kvalitet på produktionen er i top. Den filmer op til 4K 10 Bit, og har en foto opløsning på 20 Bit som er virkelig godt ifht. dens størrelse. Den har desuden mange sensorer som gør flyvningen sikker.

Når jeg skal filme på en produktion, er det vigtigt for mig, at overholde alle regler der er indenfor droneflyvning. Det kræver bla. tilladelse fra politiet til at flyve i bymæssigt område, og tilladelser hvis der skal overflyves huse eller private grunde.

Priser

Hvad koster det?

Prisen på droneflyving er helt afhængig af sammenhængen og hvor længe dronen skal være i luftet. Men jeg tager som udgangspunkt en startpris på 2000,- som følge af de tilladelser, forsikringer og forberedelser der er indblandet i droneflyvning. Jeg vil meget gerne give dig et samlet tilbud på en hel videoproduktion hvor droneoptagelser og redigering indgår.

Easy-To-Use Templates

Let the App Do the Work

The DJI Fly app offers a variety of Creator Templates that generate awesome videos with just a tap. Even beginners with no editing experience can turn any moment into a social media hit.


Dronevideo som tager dig med.

Skal du vise en virksomhed frem, have solgt et hus eller noget helt tredje? Så vis det til dine seer, giv dem en oplevelse allerede før de har været der.

Se her en video hvor vi har brugt drone video som intro

Dronevideo af arrangementer

Vi har filmet mange droneoptagelser i aplerne for forskellige skiområder, men hvad med droneoptagelser af sportsbegivenheder, festivaller eller andet? Vi står klar til at sætte dronen op.

Se eksempel

Stabilized Gimbal Camera

Transform Any Moment
Into a Work of Art

Mavic Mini supports 12MP aerial photos and 2.7K Quad HD videos. A 3-axis motorized gimbal provides superior camera stability and ensures clear, ultra-smooth footage.

2.7K

1530 px

2720 px

Stabilized Gimbal Camera

Transform Any Moment
Into a Work of Art

A dedicated remote controller maintains an HD video feed at a distance of up to 4 km. [3] Detachable control sticks can be easily stored inside the remote controller for added portability.

Extended Flight Time

Less Charging,
More Flying

Mavic Mini’s weight allows it to stay in the air longer than similar consumer FlyCams on the market. Enjoy up to 30 minutes of flight time with a fully-charged battery. [2]

Følg med på sociale medier

© 2020 Anne-Sofie Rubani.  All rights reserved MovingPics | CVR 39811790